Restovaná játra se zelenými fazolkami

Játra jsou cenným zdrojem vitamínů, jsou levná a rychle hotová.  Dokonalý adept na oběd nebo večeři:-)

játra 2

SUROVINY

  • játra – já jsem měla jehněčí, ale stejně dobře budou fungovat klasická vepřová (snažte se koupit co nejkvalitnější)
  • sádlo na restování
  • sůl a pepř
  • zelené fazolky – jak na ně?

POSTUP

Očištěná játra krátce orestujeme na pánvičce na sádle. Nenechávejte je tam zbytečně dlouho, budou vysušená. Osolte je až nakonec. Můžete podávat s fazolkami, ale skvělé budou taky s květákovým pyré. A úplně nejlepší jsou s trochou majonézy:-)

Restovaná játra se zelenými fazolkami

Chcete dostávat upozornění na nové recepty e-mailem?

Sledujte DELIKETO také na sociálních sítích!