LOWCARB semináře
PROČ TLOUSTNEME?
CO S TÍM DĚLAT?
JAK NA TO?
3 otázky, na které Vám dá odpověď LOWCARB seminář. Během 3 hodin Vám předám maximum svých znalostí, ale také praktických tipů na to, jak začlenit LOWCARB stravování do Vašeho života.
Co si ze semináře odnesete?
-
Chuť začít – nejlépe hned ráno!
-
Praktický dárek.
Co dál?
LOWCARB stravování je o užívání si skutečného jídla. Nebude proto chybět ani LOWCARB občerstvení:-)
Cena
1490Kč za osobu
Balíček Já + 2 – vem s sebou dvě kamarádky a máš seminář za polovinu ceny!
Balíček Já + 3 – vem s sebou 3 kamarádky a máš seminář ZADARMO!
Kde se uvidíme? Poslední semináře před prázdninovou pauzou!
PRAHA – OBSAZENO
24.6.2018 14:00-17:00 Aréna Pavly Kladivové, V zářezu 902/4 15800 Praha 5 – Jinonice
BRNO – PŘIHLÁSIT SE
25.6.2018 17:00-20:00, Brno Office, Králova 279/9, Žabovřesky www.brnooffice.cz
JIHLAVA – PŘIHLÁSIT SE
26.6.2018 17:00-20:00 Kavárna Paseka, Helenínská 28a, Jihlava
Reference
„Byť jsem měl o lowcarb hodně načteno, teprve díky semináři jsem některé věci skutečně pochopil. Pavla byla skvěle připravena a reagovala na dotazy osazenstva. Žádná otázka nezůstala nezodpovězena. Velmi poučné, zajímavé a jistou formou i zábavné povídání, které mi hodně pomohlo k ujištění, že takto se chci stravovat. Jde o udržitelný způsob stravování, který přináší spoustu zdravotních bonusů a hubnutí je jen třešnička, pardon, borůvka na dortu:-) Shrnutí? Doporučuji vám seminář navštívit, neboť v naší FB skupině si můžeme psát, sdílet recepty a podporovat se, ale seminář vám dá impuls k rozhodnutí, že CHCETE JÍST LOWCARB.“ Michal Hegr
„Seminář byl úžasný! Nejen, že nám Pavla vše skvěle popsala, nakreslila a vysvětlila, ale navíc jsem po 3 hodinách odjížděla nabitá energií tak, jak se mi to hodně dlouho nestalo!“ Jitka Kuchařová
„Stravování a sport jsou mými koníčky. Rád si o nich občas něco přečtu (před spaním místo detektivky), rád sportuji a velmi rád na sobě testuji různé způsoby stravování. Zkoušel jsem stravování podle výživové pyramidy z přelomu století – nefungovalo, zkoušel jsem vegetariánství podle Čínské studie – lepší, ale…, zkoušel jsem zónovou stravu – složitý atd. atd. Posledních pár let „jedu na LCHF“ a přerušovaném půstu, a zdá se, že u toho ještě „pár“ let vydržím. Bylo mi ctí, že jsem v rámci svého sebevzdělávání zavítal i na seminář Pavly Hlavičkové a mohu Vám jej s čistým svědomím všem doporučit. Poutavý, věcný výklad pro laiky i pro ty, co mají něco o výživě již načteno.“ Radek Fojt